Scandia Maskin utvider med slitegummi og ruller

–Vi sender daglig varer til pukkverk og gruver i Norge og Sverige, og det er naturlig at vi utvider sortimentet med tilleggsprodukter. Slitegummi, kantlistgummi, sikteduk, bære og returruller, PU produkter og andre produkter rundt knuser, sikter og transportører lagerføres nå i Drammen. Vi skal være det varehuset kunden ringer først for å sjekke om det er på lager. Jeg tror vi har det største lageret på knusedeler i Norge i dag, og da er det naturlig at vi og kommer etter på de andre sliteproduktene. Da kan kunden få alt han trenger her, sier butikksjef Petter Bogen.

Inngått avtale med Semperit i Østerike

Vi har inngått en avtale med Semperit på salg og distribusjon av slitegummi på det Norske markedet. Semperit produserer kvalitetsprodukter i Østerike, og har i lang tid hatt suksess med Black Star 60 shore og Red Star 40 shore gummiene, og disse er nå på plass i hyllene i Drammen, sier en stolt Petter Bogen.

–Vi har nå også fått til lager store mengder bæreruller, returruller, sjokkruller, kantstyreruller, som våre kunder kan hente eller få sendt rundt om i hele landet.

Alle våre produkter er produsert i Europa, og holder den kvaliteten vi ønsker. Returruller har vi standardisert med spisse PU i midten, og flate gummi ringer på sidene. Dette gir lang levetid og lite søl fra rullene.

God plassering og logistikk

Lokalene til Scandia Maskin ligger så å si på E18 i Kobbervikdalen utenfor Drammen, og det er svært enkelt for kunder å svinge innom for å hente deler her. Vi har god tilgang både mot Øst og Vest fra lokalene i Gråterudveien, sier Bogen.

Eieren av Scandia Maskin, som også eier Mineralteknikk AS, har lang erfaring med å bygge opp varehus for mineralbransjen, og dette skjer altså nå i Drammen.

–Dette er bare gøy, sier Bogen.

Saken ble også omtalt i Anlegg&Transport