Importerer inntil 50 containere slitegods årlig

Varehuset Scandia Maskin i Drammen lagerfører store mengder slitegods og reservedeler til knusere fra kjente produsenter som Metso, Sandvik, Svedala, Symons, Kleemann, Keestrack, Rubblemaster og Terex. Typiske varer er mantler, knuseplater, diverse reservedeler, skraper, slitegummi, ruller og mer.

Det store lageret utenfor Drammen er et av Norges mest komplette i sitt segment. Dette sikrer at kundene våre alltid har tilgang til nødvendige deler, uansett hvor de befinner seg. Vi sender ikke bare varer over hele landet, men også til den svenske gruveindustrien.

—Vi opplever at kundene våre trenger en stødig leverandør utenom det de kjøper direkte fra merkeleverandør, og det kan være store prisforskjeller. Vi har som mål å ha riktige deler på lager til konkurransedyktige priser. Dette gjør at vi må gjøre større innkjøp og holde oss til trygge og anerkjente smelteverk som leverer jevn og god kvalitet på slitegods, sier Johnny Berg, daglig leder i Scandia Maskin.

—Med våre kunders økende fokus på forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) av alle produkter opplever vi at det stilles stadig større krav til oss. De ønsker å vite hvor varene kommer fra, miljøaspektet og ikke minst at arbeiderne som produserer varene har gode arbeidsforhold. Vi bruker mer og mer tid på denne typen dokumentasjon for å imøtekomme våre kundenes behov, avslutter Berg.