Ny forhandler av Vendig produkter i Norge

Scandia Maskin har gleden av å kunngjøre at vi nå er forhandler av Vendig produkter i Norge. Som en ledende leverandør av utstyr til knuse- og siktebransjen utvider vi ytterligere vårt sortiment ved å tilby et bredt utvalg av transportørkomponenter fra Vendig AB.

Vendig har vært til stede i Norge i over 30 år og er for mange kjent for å levere produkter til både mobile og stasjonære anlegg. De fleste anlegg i Norge har allerede et eller annet Vendig produkt installert, og med Scandia Maskin som ny forhandler blir det enda enklere å få tilgang til disse velutprøvde produktene.

—Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby Vendig produkter til våre kunder, sier Johnny Berg, daglig leder hos Scandia Maskin. Vendig er kjent for sine enkle og solide produkter til en fornuftig pris, og med fokus på rask levering, er de helt i tråd med våre behov, fortsetter Johnny.

Som Vendig forhandler vil vi også kunne tilby nyhetene Prime Tracker beltestyring og OJ Vågsystem sine beltevekter, som også er en del av deres produktportefølje, avslutter Johnny.