Siktemedia

I over 20 år har vi bygget en verdifull erfaring om klassifisering av alle nåværende produserte aggregater. Vi vet viktigheten av å velge riktig parametre og siktemedia. I dagnes situasjon, hvor etterspørsel etter aggregater av høy kvalitet er voksende, så tilbyr vi et stort utvalg av industrielle siktemedia.

Polyuretan sikteduker, i likhet med gummi sikteduker er et alternativ til sikteduker i metall. De er slitesterke og er korrosjonsbestandig.
Polyuretan elementer
I likhet med gummisikteduker er det et alternativ til sikteduker i metall. De er slitesterke og er korrosjonsbestandig. Selvrensende og konformede masker tillater økt effektivitet og støyreduksjon.
Polyuretan oppspent
Pressveisede sikteduker lages av enkle og spesial profilerte wire. De er vibrasjonsresistente, har stor klarering og lang levetid.
Pressveiset
Vevd sikeduk er metall sikteduk laget av vevde runde metalltråder.
Vevd
Vevd med flat topp, også kalt pressede sikteduker er laget av runde og profilerte metalltråder.
Vevd med flat topp
Fin vevd sikteduk, også kalt teknisk duk, er enkel vevde og skråvevde sikteduker. De tilhører gruppen av metall sikteduker og deres hovedegenskap er den lette vekten.
Vevd fin
Den horisontale eller vertikale strukturen med sikk-sakk wire og lacing gir siktemediet en meget god selvrensende egenskap.
Harpeduker
Pianotråd sikteduker tilhører gruppen av metal sikter. De er laget av ordnede rette tråder posisjonert kun på riddle supports.
Pianotråd
Fingersikt er spesielt tilpasset sortering av utfordrende materialer som separering av leire før viderebehandling eller resirkulering.
Fingersikt
Sikteduker i gummi er i likhet med polyuretan, et alternativ til sikteduker i metall. Karketriseres ved at de er slitesterke og er korrosjonsbestandig.
Gummi -modulær
Støy og støv reduserende resultater og forbedret arbeidsmiljø. Produsert tilsvarende som perforerte gummimatter.
Gummi - Strukket
Perforerte metallplater av forskjellige tykkelser er tradisjonelle metall sikteduker. Stort utvalg av perforeringsmuligheter gir mulighet for optimale arbeidsparametre.
Perforert metall