Konknuser

Scandia Maskin tilbyr et bredt utvalg slitegods og reservedeler til kon knusere i norden.Vi kan levere til de fleste kon knusere og tilbyr fra 14% til 21% mangan i vårt slitegods. Hovedsaklig lagerfører vi 18% og 21% mangan, siden denne legeringen generelt har lavest kost per tonn forholdstall i vår region.

Vi kan også tilby spesial design for å håndtere høy nedknusingsgrad, mm.

Opplever dere vanskeligheter eller ikke er fornøyd med levetiden på deres nåværende deler, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale og råd.

 Vi tilbyr premium resevedeler for din maskin. Vi holder et stort lager av de viktigste delene for direkte levering. Excel har videreutviklet og forbedret det konvensjonelle designet på sine deler for økt ytelse og slitestyrket.
Excel reservedeler for Sandvik® Hydrocone Knuser
Scandia Maskin har delene til din HP knuser. Alle Excel reservedeler er støttet av vår F3 garanti og har gjennomgått en omstendige kvalitetskontroll før de forlater fabrikken.
HP® Series Konknusere
Symons konknusere har vært standarden innen konknusing teknologien for over 70 år og Excel har produsert deler for dette store markedet av knusere for nesten like lenge. Vi har de delene du trenger fra 2ft standard til 7ft ekstra Heavy-Duty Shorthead.
Reservedeler for Symons® og Gyradisc® konknusere
Vi har premium deler til din maskin. Alt fra eldre Allis Chalmers eller Svedala modeller til moderne Sandvik Hydrocone.
Reservedeler for Allis Chalmers® / Svedala® Hydrocone knusere
Omnicone® er en direkte etterkommer til Symons® konknuser og har blitt en industristandard siden den kom på markedet tidlig på 80 tallet. Fra 937 til den populære 1560. Scandia Maskin har delene til din Omnicone®.
Reservedeler for Omnicone® konknusere
Oversikt for å finne din knuser!