ScanSteel (2)

Det nye varemerket ScanSTEEL™

Scandia Maskin har i mange år levert slitestål til det Norske markedet. Våre deler produseres av leverandører som vi har hatt tett samarbeid med i opptil 25 år. Noe som sikrer høy kvalitet i leveransene år etter år.

Nå har vi etablert det nye varemerket ScanSTEEL™ på vårt premium slitestål.

Dette slitestålet er så gjennomprøvd og produseres etter så strenge normer, at det fortjener nå et eget navn for å skilles fra vanlig slitestål. Norske kunder har i flere tiår brukt dette stålet i de fleste knusere fra bla Sandvik, Metso, Kleemann, Terex, Symons etc, og vi har veldig gode tilbakemeldinger. Stålet leveres med manganinnhold fra 14% til 21%.

Stort lager i Drammen

Scandia Maskin har et av Nordens største lager av premium slitestål til knusere rett ved E18 i Kobbervikdalen i Drammen, og har således et svært sentralt knutepunkt å distribuere varer ut fra. Mens andre flytter lager ut fra Norge, bygger vi opp et stort lager slik at våre kunder kan få varer raskt.

Del denne saken

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert!